Tuesday, January 13, 2009

Princess Amani..

Ha ni aku nk stori sikit pasal celebration kecil2an anak dara aku ari sabtu aritue...x de la aku buat besar2an cuma jemput yg terdekat jer...aku pun x de ler prepare beria pun..
cuma besday kali ni kami wat kt umah baru kami la...b4 this kan ke aku stay kat umah mother in law..so apa2 celebration aku wat kt umah dia la...
ok ni nk stori pasal besday amani..kek aku tempah dari jiran aku ..seberang pintu jer..eheh ...mmg marveloss kek dia..aku betul2 tergoda...nanti aku tempekkan gambar kek tue eekk...for me it is nice...even abah aku pun minat giler ngan kek tue...smpi x pandang org lagi la..keje mencekik kek tue jer..seriously it is nice...sister in law aku pun ckp sedap..jadi sememangyer sedap bila aku plak yg rasa...ooohhhh heaven sihhhh...sebab aku order marble chocolate cheese..sememangnyer marble cake..my favorite di tambah plak ngan cheese...uisshhhhh x terkata...
pada saper2 yg berminat nk order ker or nk jenguk2 kek yg liza buat ni ...sila ler ker http://berryliciouscakes.blogspot.com/
ooklah dok citer pasal kek ni terliur aku..sudah2 ler gamaknyer..tp kan aku dh plan nanti besday azmil plak bulan mac ni aku nk order lagi ngan dia...tp bujang aku tu nk gambar Ben10..emm harus berbincang ni ngan liza..dia leh wat ke x...hehehehh
oklah cau cin cau...wassalam...



Ni ler kek amani ari tue...cun kan...tenang jer rasanyer...
saje aku letak nama hanim sekali sb dia sambut 3 hb Jan..ooo anim ni anak buah side en.asben..anak along dia...

p/s : ni pun cilok dari blog liza...ya ampun x de masa nk upload gmbr...heheh














5 comments:

ChiCi said...

bestnyaaaa cute sgt kek....n meriahnya majlis

Mummy Zacky n Nuyeen said...

tengkiu..harus la nanti ada next celebration plka..bulan 3 sok ...si zack punya plak..aku ingat nk order kek ben10 sb itu yg di request si zack..

Mama Mya said...

salam ziarah.. fuhh memang cute miut kek tue..

www.quefamili.com

Mummy Zacky n Nuyeen said...

thanks Mama Mya....and thank you for dropping by...salam perkenalan

mama-syira said...

nampak sedap je kek tu. leh la order nanti hehe...