Monday, April 26, 2010

Frenz from Dara to Mak dara......

 Inilah kami bertiga...dari anak dara...sehinggalah ke Mak dara....aku, sidah n mus....

Perkenalan kami bermula dari Antah Sri Radin Sdn Bhd...di situlah detik pertemuan kami...cheewaahhh cam bercinta plak...mmg kami rapat...kemana saja kami bertiga...aku n sidah tinggal serumah..mus berlainan umah..tp tetap di tmpat yg sama iaitu..Vista Angkasa....macam2 kenangan yg kitorang lalui dari susah iaitu naik LRT pagi2 p opis n senang sikit...aku drive kancil biru aku ke opis....mmg syiokkk la time tue..almaklumler masing2 masih free lom ada apa2 ikatan...kemana saja ...kira plan jer..on...x yah nk pk2 panjang...time tue gak we all rapat ngan sorang mamat perasan ni..sepol...la ni dh jadi cikgu..berlagak dowh mamat tue...tp apa2 pun dia tetap de boommmm.....mulut mmg laser jet printer...mmg x de insuran...nk sound selamba kodok dia jer....pas2 buat muka x bersalah....heheheh

sekarang ni di tahun 2010...masing2 dh berkeluarga...aku n sidah dah anak 3...mus plak baru sorang...kayuh mus..cepat kami tunggu ni ha..heheheehhh

apa2 pun tu semua kenangan semasa kami muda remaja...harap2 persahabatan ni akan berkekalan sehingga ke akhir hayat....biarlah org nk kata apa...kita dh umpama adik beradik ..kan korang????
Pas ni anak-anak kita plak kan penyambung warisan...

anyhow enjoy la the pic...ni masa aku p umah mus untuk cukur jambul baby Ari Dani yg ciut miut cam mama yanie dia ..hhehhehehe

4 comments:

Mama khairan aka rudy said...

Gitu ... 3 serangkai bunga ~ bunga okrid, bunga lily & bunga sunflower ..
moga korang ber3 kekal abadi, AMIN.

Mummy Zacky n Nuyeen said...

tima kasih mama khairan....hope sgt berkekalan..begitu juga dengan dirimu yer....jgn hanya di Kompakar saja...biarlah smpi anak2 kita beso n kita bercucu cicit..eheheh

Anonymous said...

congratulations to all of u..wishing me all the best here..our memories wiil be kept deep inside my heart.syok kawan ngan korang...

Mummy Zacky n Nuyeen said...

hi anonymous...who's that ya?