Tuesday, March 24, 2009

Kegembiraan berganda.....



Alhamdullillah..penat lelah aku selama aku bekerja kt Kompakar ni akhirnya terhasil gak...aku bersyukur sb ada jugak pihak yg bukak mata ..menghargai kerja yg aku buat selama ni..walaupun bukanla durian runtuh buat aku...tp aku tetap bersyukur dgn rezeki yg diberikan....

tup.tup..tup..aku mendapat lagi satu rezeki...alhamdullillah...mesti engkorang nk taukan apa rezeki yg satu lagi ni kan...emmm...tunggu la...agak2 ada kelainan kt blog aku nanti ...surely korang tau tanpa aku wat entry ...heheh


aku bersyukur sgat2..dengan segala apa yg aku lalui dari awal tahun ni...bermacam2 insiden dah tragedi berlaku...cehwwahhh...hehehe...bermula dari kerja aku yg bertambah-tambah ...x abis-abis ..kejer asyik di amend jer dek bos aku..smpi aku fed up nk wat report tue dah...aku betul2 stress masa tue...kemudian dengan pemergian arwah ayah mertua ku....aku betul2 down masa tue..sb aku cam x percaya...sekelip mata ajer...namun aku redha...lepas tue minggu lepas plak en.Asben accident plak...nasib baik x teruk..cuma lebam2 n bengkak2 jer kt kaki ....nasib baik en. asben x bawak laju motor...aku betul2 dh cuak masa dia call dia accident...tp aku lega sebab dia yg call bukan org lain...kalau dia yg call tue insyaallah la dia masih kuat lagi...tp kalau ada org lain yg call konpom aku dh meraung dulu walaupun x tau camne kondition dia..ehehe


oklah ...aku ni bz sebenonyer..tp tu lah..sesekali nk gak curi2 masa wat entry..tu yg entry aku cam gigi berlubang..ada jer yg lobangnyer...ater bukan ari2 boleh nk wat entry...aku bukanlah blogger tegar...x larat sihhh...heheh


ok cau cin cau....salammmmmmmmmmmmmmmmmmmm


9 comments:

mas said...

tahniah ye...bakal dpt yg ke-3 ek....alamak klu slh sory yek...hehehe...

NeenaAnuar said...

tahniah!! tahniah!! dan tahniah.. kene jugak lar tahniah berganda sbb awk dpt berganda jugak.. hehehehe..

Mummy Zacky n Nuyeen said...

thanks mas..yup betul..betul..betul..mmg yg ketiga pun...


neena..tengkiu..hahaha extravaganza ...

Deqna said...

tahniah... tapi kongsilah dengan kami semua apakah kegembiraan berganda itu??

Mummy Zacky n Nuyeen said...

Deqna...meh sini aku kongsi ngan korang semua..1st aku dapat naik gaji ..walaupun x byk tp alhamdullillah...then aku nk dapat baby lagi..insyaallah due awal dec thn ni...tu yg dinamakan rezeki berganda....

Lia said...

congrate untuk news yg awak dpt tu..x sangka kecik2 pun dh nk masuk 3 yer...

~rasanya kita ingat la awak.. yanie kan... ala biasala dh berapa thn..even stay 1 class pun leh ingat2 lupa.. sebab dulu kan geng lain2 he..he.he.. yanie slalu ngan angah, manja, ezrin kan (sory kl slh).. kita ngan fizah, atul, mala, diana..
~ kl betul la, bestnyer dpt jumpa blk kawan2.. even dulu x rapat kan... kita letak blog awak kt blog kita yer.. nice to meet u again

Mummy Zacky n Nuyeen said...

betul..betul..betul...bestnyer dapat kumpul kawan2 lama...

mama-syira said...

wahh terasa nak pregnant pulak bila baca entry ni..hehe
NEway, congratulations and take care!

Mummy Zacky n Nuyeen said...

tengkiu Farah...ha cepat2 la dapatkan syira tue adik...leh dia main sama2..ehhe